Op zoek naar warm water op zonne energie?

 
warm water op zonne energie
 
Hoe werkt het? Selfmatic.
Je zonnepanelen vangen gratis zonne-energie op. Met die energie brengt de warmtewisselaar in de boiler je sanitair water op temperatuur. Eenvoudiger kan het niet! Duurzame oplossing, een baat voor het milieu! Bescherm het milieu door minder energieverbruik. Verlaag je energiefactuur voor de productie van sanitair warm water.
Productie van sanitair warm water via zonne-energie: ook voordelig in de winter? Bouwinfo.
Home Nieuws Productie van sanitair warm water via zonne-energie: ook voordelig in de winter? Productie van sanitair warm water via zonne-energie: ook voordelig in de winter? Gepubliceerd op 29 september 2017. Je leest regelmatig over de voordelen van zonnepanelen: ze zorgen voor duurzame energie en verlagen de totale energiekost door gebruik van gratis zonlicht.
Solar Sanutal.
U zult dus vrijwel altijd naverwarming nodig hebben op basis van gas, mazout of elektriciteit om uw huis van warm water te voorzien. In een vakantiehuis dat u vooral in de lente of zomer gebruikt zal het rendement natuurlijk wel veel hoger liggen. Kan ik ook mijn woning verwarmen met een zonneboiler? In de winter, wanneer de behoefte aan warmte het grootst is, levert de zon het minste energie.
SolarLine zonneboilersystemen.
Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt uw HR-ketel bij. Op jaarbasis gebruikt u zo tot 60% minder aardgas voor de bereiding van warm water.
Zonneboiler prijs: Gemiddelde prijzen en terugverdientijd.
Wat is een zonneboiler? Met een zonneboiler voorzie je jezelf van warm water, opgewarmd door de zon. De zonne-energie wordt opgevangen via zonnecollectoren die je plaatst op platte of hellende daken. Een zonneboiler is heel wat milieuvriendelijker en energiezuiniger dan de klassieke zonneboiler.
Zonneboilers.
De vacuümbuizen verzamelen energie uit zonlicht en zetten dat om in warmte. De collectoren moeten op een lichte plek geplaatst worden bijvoorbeeld op het dak, bij voorkeur maar niet noodzakelijk gericht naar het zuiden. Het opslagvat heeft een inhoud van één tot twee keer je dagelijks verbruik aan warm kraanwater en moet op een vorstvrije plaats bij je CV-ketel de naverwarmer komen te staan. In het opslagvat wordt de warmte die gedurende de dag wordt verzameld opgeslagen tot het moment dat er warm water verbruikt wordt.
De voordelen en nadelen van een zonneboiler Zonneboilers.
Het komt overeen met ongeveer 150.000 gereden autokilometers. Door een zonneboiler te plaatsen, zal je voor een groot deel zelf je sanitair warm water genereren. Je hoeft immers geen energie meer af te nemen van de energieleverancier, en dat betekent een enorme besparing op energiekosten.
Zonne-energie Zonneboiler MVH Specialist thermische zonne-energiesystemen.
Het water in het voorraadvat wordt op die manier voorverwarmd voor het naar uw verwarmingsketel doorstroomt en kan u tot 65% energie besparen op de productie van uw warm water. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de verschillende types zonneboilers?
Zonneboiler meest rendabele zonnepaneel.
Vlaams minister Bart Tommelein wordt peter van SolarBoy. Infozonneboiler.be is zeer vereerd dat Vlaams minister van Energie Bart Tommelein het peterschap heeft aanvaard van zijn SolarBoy, het ondertussen al bekende 3D-figuurtje dat een thermische zonnecollector heeft als hoed, een opslagvat als romp en als onderlijfje een douchekop waaruit warm water stroomt van zodra de hoed zonlicht opvangt. SolarBoy heeft een eigen Facebookpagina www.facebook.com/SolarBoybyBelsolar, en fungeert als gids op de www.infozonneboiler.be om er alle informatie over de werking van een zonneboiler te geven, om uit te leggen wat de mogelijkheden van zonneboilerinstallaties zijn en om aan te tonen waarom kiezen voor zonnewarmte vandaag belangrijker is dan ooit.

Contacteer ons